top of page
Investeren in Limburgs vastgoed

Burgstate
investeringsaanbod. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en een solide investeringsstrategie

Het investeringsaanbod van Burgstate is duidelijk, overzichtelijk en geeft je aan de voorkant uitgebreide informatie over onze investeringsmogelijkheden.

Burgstate vastgoedbeheer

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

De belangrijkste onderdelen zetten we op een rij:

 

Rentevoet: Geniet van een aantrekkelijke rente van 5% op je investering bij Burgstate. Deze rente wordt regelmatig uitgekeerd gedurende de looptijd van het investeringsprogramma. Dit maakt het geheel overzichtelijk, omdat je vooraf precies weet dat het geld op de afgesproken tijden binnenkomt.

 

Looptijd: Onze investeringen hebben een looptijd van 5 jaar, waardoor je op de lange termijn kunt profiteren van stabiele rendementen. Deze duur biedt stabiliteit en een betrouwbaar rendement over een redelijke tijdsperiode.

 

Minimale Inleg: Voor investeerders hanteert Burgstate een minimale inleg van €100.000,-. Dit stelt ons in staat om effectief te werken aan projecten en biedt investeerders de mogelijkheid om substantieel bij te dragen aan onze groei

Eerste recht van hypotheek: Afhankelijk van de hoogte van jouw investering wordt ondersteund door een eerste recht van hypotheek, waardoor je extra zekerheid hebt. Dit betekent dat in het geval van eventuele onvoorziene omstandigheden, jouw investering beschermd wordt door een zekere en juridisch bindende overeenkomst.

 

Veiligheid en Stabiliteit: Burgstate vindt veiligheid en stabiliteit voor onze investeerders van het grootste belang. Daarom wordt elk project zorgvuldig geëvalueerd en geselecteerd op basis van strikte criteria voordat het wordt opgenomen in ons investeringsportfolio.

 

Bij Burgstate geloven we in transparantie, betrouwbaarheid en een solide investeringsstrategie. Met ons investeringsaanbod bieden we een solide en betrouwbaar rendement voor onze investeerders, ondersteund door een stevige juridische structuur en een doordachte investeringsstrategie.

bottom of page