top of page
Vastgoed investeren in Limburg

Burgstate
investeringsproces. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Ons deskundig team helpt je stap voor stap verder 

Het investeringsproces van Burgstate begeleid je stap voor stap bij het investeren in onze projecten.

Eerste kennismaking: Het proces begint met een eerste kennismaking waarbij we helder de investeringsmogelijkheden en -projecten van Burgstate presenteren. Hier krijg je een duidelijk beeld van wat we met de investeringen gaan doen en welke projecten we momenteel aanbieden.

 

Concept leenovereenkomst: Na jouw interesse in een specifiek project, ontvang je een concept leenovereenkomst. Deze overeenkomst bevat alle details over de investering, inclusief de rentevoet, looptijd, terugbetalingsvoorwaarden en eventuele zekerheden zoals een inschrijving van hypotheek.

 

Notariële afhandeling: Na akkoord met de leenovereenkomst bij Burgstate wordt deze door beide partijen ondertekend. Afhankelijk van de specifieke voorwaarden kan er een notariële afhandeling plaatsvinden, zoals een inschrijving van hypotheek. Dit zorgt voor een juridische verankering van de investering.

Rente en aflossing: Gedurende de looptijd van de investering ontvang je regelmatig rentebetalingen, die afhankelijk van de voorwaarden maandelijks of per kwartaal plaatsvinden. Daarnaast wordt de aflossing van het geleende bedrag, indien van toepassing, eveneens periodiek voldaan. Dit biedt investeerders een gestage stroom van rendement en terugbetaling.

 

Maatwerk en overleg: Burgstate gaat voor maatwerk en open communicatie in ons investeringsproces. Indien nodig, kunnen specifieke voorwaarden en betalingsregelingen worden aangepast in goed overleg met de investeerder. Jouw tevredenheid en vertrouwen staan bij ons centraal.

 

Bij Burgstate geloven we in een transparant en gestructureerd investeringsproces, waarbij we investeerders stap voor stap begeleiden van aanmelding tot het ontvangen van rendement. Met ons deskundige team staan we klaar om jouw investeringservaring soepel en succesvol te maken.

Vastgoed onderhoud

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page