top of page
Beleggen in vastgoed

Risico's
en veiligheid. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Dankzij onze kennis van de markt worden investeringsrisico's beperkt

Bij Burgstate begrijpen we het belang van transparantie en zorgvuldige afweging van risico's bij investeren. Daarom leggen we uit welke potentiële risico’s verbonden zijn aan investeren en de maatregelen die Burgstate neemt om investeerders te beschermen.

Zoals in elke onderneming is er een bepaald marktrisico. Hoewel vastgoed over het algemeen een stabiele investering is, kunnen marktomstandigheden fluctueren, wat invloed kan hebben op de waarde van het vastgoed en daarmee op de financiële positie van Burgstate. Daarnaast hebben wij te maken met een leegstandsrisico. Er bestaat altijd een risico op leegstand van het vastgoed, wat kan leiden tot verminderde huurinkomsten gedurende bepaalde periodes voor ons.

Met onze kennis van de markt en de jarenlange ervaring, heeft Burgstate de nodige maatregelen getroffen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

 

  • Solide ondernemingsstructuur: Burgstate is een solide en goed gevestigd bedrijf met een bewezen staat van dienst in vastgoedontwikkeling. We streven naar een veilige en stabiele groei, wat de risico's voor investeerders minimaliseert.

  • Persoonlijke borgstelling: Wij tekenen persoonlijk mee voor de schulden, wat aantoont dat we vertrouwen hebben en ons volledig inzetten voor het succes van onze projecten en het beschermen van de belangen van onze investeerders.

  • Transparante communicatie: We verstrekken uitgebreide informatie over onze investeringsmogelijkheden, inclusief de potentiële risico's en rendementen. Investeerders worden aangemoedigd om zich grondig te informeren voordat ze besluiten om te investeren.

Hoewel we streven naar een zo veilig mogelijke investeringsomgeving, erkennen we dat risico's inherent zijn aan elke vorm van beleggen. 

Bij Burgstate staan we klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het nemen van jouw investeringsbeslissingen.

Financieel beheer in vastgoed

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page